Vacature dirigent

Popkoor Multivox uit Nijmegen zoekt dirigent

Ben jij onze nieuwe dirigent? Wij zijn een enthousiast, levendig koor met zo’n 45 leden in zes stemgroepen. We zingen het liefst niet de meest voor de hand liggende popmuziek en willen daarbij ook een goede performance laten zien aan ons publiek. We zijn gewend om snel nieuw repertoire in te studeren en we kiezen daarbij niet de gemakkelijkste arrangementen die we – voor de afwisselende sound – ook door verschillende arrangeurs, liefst speciaal voor ons, laten maken. We staan voor uitstraling en plezier, maar zeker ook voor muzikale kwaliteit. 

Samen voor kwaliteit en plezier

Multivox is een hecht koor met een eigen gezicht en mening. Daarom is het belangrijk dat onze nieuwe dirigent open staat voor inbreng en samenwerking met onze creatieve en actieve leden. Wij zoeken dus een veelzijdige enthousiaste dirigent die met ons wil werken aan kwaliteit en performance. We geven regelmatig kleine optredens bij diverse gelegenheden en werken graag toe naar een grotere show om de paar jaar.

Live en online

We repeteren op maandagavond in Nijmegen. In de afgelopen twee jaar zijn we actief gebleven en hebben steeds gezocht naar mogelijkheden om samen te blijven zingen. Als we niet live kunnen repeteren gebruiken we Jamulus om online samen te oefenen. Bereidheid om hiermee te (gaan) werken is een pré voor ons. 

Solliciteer voor 31 januari

Neem een kijkje op www.multivox.nl. Voor een indruk van ons meest recente grote optreden kun je deze compilatie bekijken: https://youtu.be/k_E6cfN8Yrw 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martin Peters 06-46195515, mail: dirigent@multivox.nl. Je sollicitatie voorzien van cv kun je ook naar dit adres mailen. Graag reageren vóór 31 januari 2022.