user_mobilelogo

 

Sponsoren van onze MoodSwings concerten 2019

 

Your Supply Chain Analyst

Met gezond verstand en brute rekenkracht. We gaan op zoek naar mogelijke verbeteringen in de supply chain. In een tijd van toegenomen focus op kosten, service en duurzaamheid helpen wij onze opdrachtgevers graag bij het verbeteren van de supply chain. We leunen hierbij zwaar op een kwantitatieve aanpak en gebruiken de laatste technieken en modeleringsoftware om inzicht te creëren.

 

Bij forza kun je terecht voor haptonomische begeleiding bij onder andere persoonlijke ontwikkeling, burn-out, zwangerschap, gezinsuitbreiding, ouderschap, relaties en studiebegeleiding, workshops en haptotherapie.

Daarnaast worden er massages bij inspanning en ontspanning, zwangerschapsmassages en cursussen Shantala babymassage gegeven.

 

HaptonomiePlus, praktijk voor balans, bewustzijn en groei.

HaptonomiePlus is gevestigd in Nijmegen. Je kunt er terecht voor haptotherapeutische begeleiding, kinder- en jeugdcounseling en workshops haptonomie. Ik werk met (jong)volwassenen, met kinderen en met kinderen en hun ouder(s).


 

 

Stoere strijders

Deftige juristen met dure praatjes? Niet bij Poelmann van den Broek. Wij zijn de stoere strijders onder de advocaten, al ruim 40 jaar. We beheersen onze specialismen tot in de puntjes. Onze klanten zijn hoofdzakelijk ondernemers. Wij kennen hun branches, werken nauw met hen samen en steken graag onze nek uit om resultaten voor hen te behalen. Verdedigend als het moet, aanvallend als het kan. Maar altijd strijdend met hart en ziel. En valt er meer te halen? Dan gaan we daarvoor. Want het leuke van regels is de grenzen opzoeken. Dat doen we dus. Zeker wanneer u als klant er beter van wordt.

 

Gemeente Nijmegen

 

 

De kunst van het geven

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent. Ook geven we particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie.

 

Samen sterker in het Rijk van Nijmegen

Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank.

 

 

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.