user_mobilelogo

Heb je zin om mee te doen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hoor wanneer je een keer langs kan komen voor een kennismaking met het koor. Je kan dan een repetitie bijwonen en in ons repertoire kijken of dit de muziek is die je leuk vindt. Je wordt dan door een koorlid opgevangen en begeleid. Koorervaring of kennis van het notenschrift is niet noodzakelijk; enthousiasme wél!

Als je je opgeeft voor het koor, dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt voor een stemtest bij de dirigent. Hij bepaalt of je stem van voldoende kwaliteit is en in welke stemgroep je thuishoort. Er zijn 6 stemgroepen: Sopranen 1 en 2, Alten 1 en 2, Tenoren en Bassen. Als je de eerste stemtest door bent gekomen en er is plaats bij de desbetreffende stemgroep dan kan je direct starten bij het koor. Zit de stemgroep echter vol, dan kom je op de wachtlijst terecht en wordt je geplaatst zodra er een plekje vrijkomt.

Het lidmaatschap van Multivox kost € 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je € 20 statiegeld.

Wat je terugkrijgt is: energie! Zingen geeft zoveel voldoening en plezier!

En verder: eens in de 2 à 3 jaar een groot optreden en tussendoor zo'n 4 à 5 kleinere optredens per jaar. Om de 2 jaar hebben we een koorkamp dat reuze gezellig is, eenmaal per jaar een feest en zeer regelmatig gaan koorleden met elkaar in grote of kleine groepjes naar een optreden van een ander koor.

Dus: schroom niet en kom kijken!

PS. Bassen zijn altijd welkom!

 

Contact

Popkoor Multivox
Einsteinstraat 44, 6533 NN Nijmegen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Overige informatie
  • Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
  • Repetities: maandagavond
  • Tijd: van 20.15u. - 22.15u.
  • Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
  • Dirigent: Bas Uyterlinde