user_mobilelogo
user_mobilesplash

Popkoor MultiVox heeft gepresenteerd: Moodswings

 

Het is alweer voorbij, maar wat was het een top weekend. Enthousiast publiek, blije koorleden, tevreden choreografen, het kon niet op. Binnenkort komen de impressies met foto's en video hier op de site. Om alvast in de MOOD te komen een impressie van onze afsluiting bij Roxy's:

 

 

 

 

Na het nagenieten zijn we ook al weer druk bezig met de voorbereiding voor ons volgende optreden, bij Nijmegen klinkt op zondag 2 juni.

 

Dirigent

Sinds maart 2015 is Bas Uyterlinde de vaste dirigent van Multivox. Bas studeerde aan het Arnhems conservatorium Schoolmuziek en Koordirectie. Hij volgde in Tilburg de opleiding dirigent licht vocale muziek. Vervolgens schoolde hij zich verder in de EVT bij Anja Kwakkestein in Nijmegen. Bas is werkzaam als docent muziek in het speciaal onderwijs.

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Concerten

Contactinformatie

 

Zingen bij Multivox: Heb je zin om mee te doen? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hoor wanneer je een keer langs kan komen voor een kennismaking met het koor. Je kan dan een repetitie bijwonen en in ons repertoire kijken of dit de muziek is die je leuk vindt. Lees meer...

Boekingen: Multivox treedt graag op tijdens uw bedrijfsfeest, opening of evenement. In grote of kleine koorbezetting. Informatie en boekingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fotograaf: foto's van het koor op de hoofdpagina zijn gemaakt door Joeri Uphof

Ledenpagina