Over het koor

Multivox is een bruisend Nijmeegs popkoor dat bestaat uit circa 50 leden, waarvan zo’n 30% mannen. Er zijn 6 stemgroepen, van de hoge sopranen tot en met de bassen. Multivox onderscheidt zich van andere koren door haar bijzondere meerstemmige arrangementen, gevoel in de muziek en aandacht voor expressie. Vrijwel alle arrangementen zijn speciaal voor Multivox gemaakt en daarom uniek en verrassend. Het koor treedt een paar keer per jaar op in Nijmegen en omgeving. Ongeveer één keer in de drie jaar zetten we een grote muzikale show op de planken.  

Komende optredens

 • 24 november 2023, 20:00: Grote Concerten

Dirigent

Multivox wordt geleid door Don Henken. Don is musicus, dirigent en arrangeur. Zijn specialiteit is muziek voor popkoren, theater. Hij heeft ook een master Vocal Leadership en met zijn uitgebreide kennis en ervaring laat hij ons als koor mooie stappen zetten. Tel daar zijn enthousiasme bij op en dan kom je tot een heel waardevolle samenwerking!

Multivox@Facebook

Wat was het gezellig bij Viva Symfonica. Neerbosch-Oost! Waar vorig de regen losbarstte precies op het moment dat wij aan Mr. Blue Sky begonnen, bleef de zon dit keer heerlijk schijnen. Dank voor de gezelligheid en gastvrijheid! ☀️ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Na een heerlijke zomervakantie zijn we weer volop aan het repeteren voor onze grote concerten van eind november! We treden op in de TheaterKerk Bemmel, een ontzettend gave locatie. 🥳Je kunt ons komen zien op de volgende data:Vrijdag 24 november: 20 uurZaterdag 25 november: 20 uurZondag 26 november: 14 uurKaartjes kan je kopen via theaterkerk.nl//programma/274-popkoor-multivox. Wij kunnen niet wachten jullie daar te zien! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Lieve volgers,Zondag 24 september treden wij op tijdens het jaarlijks terugkerende Viva Symfonica. Neerbosch-Oost. Dit wijkfestival is rondom winkelcentrum de Notenhout aan de Symfoniestraat in Neerbosch-Oost, Nijmegen. Wij zullen 2 keer optreden:- Optreden 1: 13.15 uur- Optreden 2: 14.35 uurTussen onze optredens door kan je genieten van al het moois wat de braderie verder te bieden heeft. Wij hopen jullie daar te zien! PS: Dit filmpje was van ons opteden op Viva Symfonica vorig jaar 🤩 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Just give me a Reason - P!nk ft Nate Ruess (arrangement van Ruben Smits)Hier nog een throwback naar afgelopen @nijmegenklinkt toen we op de Grote Markt in Nijmegen stonden! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Na bijna 5 jaar is het eindelijk zover: de Grote Concerten van Popkoor Multivox zijn terug! We hebben ons concertenweekend meerdere malen moeten uitstellen, maar nu gaat het dan echt gebeuren! 🤩Onder leiding van Don Henken zullen wij je de hele avond vermaken met meerstemmige arrangementen uit de popmuziek. Van klassiekers van Queen en Red Hot Chili Peppers, tot nieuwere hits van artiesten als P!nk en DI-RECT, het komt allemaal voorbij. De rode draad van de avond, het thema Connect, zal ervoor zorgen dat je je als bezoeker betrokken voelt bij alle klanken en je op het einde van de avond fluitend naar huis toe gaat. 🎶We zullen op dit kanaal delen wanneer de kaartverkoop van start gaat, dus hou ons in de gaten! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Multivox@Youtube

Repertoire

Multivox heeft een gevarieerd, origineel en verrassend repertoire. Modern en classics, hits en onbekende nummers, up-tempo en ballads. Leden kunnen zelf nummers aandragen. De meeste arrangementen worden speciaal voor ons geschreven. Hieronder vind je een kleine impressie van wat we zoal zingen.


 • Tom Odell
 • Queen
 • R.E.M.
 • Acda & De Munnik

Lopen tot de zon komt

 • Jason Derulo

Kiss the sky

 • Agnes Nobel
 • Imagine Dragons

Demons

 • Muse
 • OneRepublic
 • George Michael
 • Blof
 • Emeli Sande
 • Red Hot Chilli Peppers
 • Maria Mena
 • Amy Winehouse
 • Fleur East
 • Within Temptation 

Stand my ground

 • Pentatonix
 • Kelly Clarkson

Aanmelden

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Wat leuk dat je enthousiast bent! Vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. Zo kun je sfeer proeven en zien of Multivox bij jou past. 

Stemtest
Als je graag lid wilt worden nodigen we je vervolgens uit voor een stemtest. Daarbij is onze dirigent aanwezig. Met de stemtest bekijken we of jouw stem past bij het koor en in welke stemgroep je thuishoort.  
Als je de stemtest hebt gehaald en als er plek is in de stemgroep, dan ben je direct welkom. Zit de stemgroep vol? Dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er plek is nemen we weer contact met je op.

Lid bij Multivox
Het lidmaatschap van Multivox kost € 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je € 20,- statiegeld. Wat je daar voor terugkrijgt: energie! Want zingen is toch het leukste dat er is? Zeker in een groep. En naast repetities en optredens is er ook altijd ruimte voor gezelligheid. Denk aan naborrelen, karaoke-avondjes, samen op stap tijdens de Vierdaagsefeesten en één keer in de drie jaar een supergezellig koorkamp.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Agenda

Wil je ons live zien optreden? Of ben je benieuwd wat we zoal doen tussen de optredens door? Kijk dan in onderstaande agenda waar we wanneer te zien zijn.


Week van 25 september 2023

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
25 september 2023
26 september 2023
27 september 2023
28 september 2023
29 september 2023
30 september 2023
1 oktober 2023

Contact

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar info@multivox.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Contact Overige informatie
Popkoor Multivox Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
Nijmegen Repetities: maandagavond
info@multivox.nl Tijd: 20.15 u – 22.15 u
Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
Dirigent: Cleo Bruijn