Over het koor

Multivox is een bruisend Nijmeegs popkoor dat bestaat uit circa 50 leden, waarvan zo’n 30% mannen. Er zijn 6 stemgroepen, van de hoge sopranen tot en met de bassen. Multivox onderscheidt zich van andere koren door haar bijzondere meerstemmige arrangementen, gevoel in de muziek en aandacht voor expressie. Vrijwel alle arrangementen zijn speciaal voor Multivox gemaakt en daarom uniek en verrassend. Het koor treedt een paar keer per jaar op in Nijmegen en omgeving. Ongeveer één keer in de drie jaar zetten we een grote muzikale show op de planken.  

Komende optredens

 • 17 december 2023, 14:00: Kerstmarkt Malden
 • 6 januari 2024, 14:00: Feest van Licht - Orientalis

Dirigent

Op weg naar en tijdens de laatste concerten werd Multivox geleid door Don Henken. Don is musicus, dirigent en arrangeur. Zijn specialiteit is muziek voor popkoren, theater. Hij heeft ook een master Vocal Leadership en met zijn uitgebreide kennis en ervaring laat hij ons als koor mooie stappen zetten. Tel daar zijn enthousiasme bij op en dan kom je tot een heel waardevolle samenwerking!

Multivox@Facebook

En we gaan doorrrr! Want de Kerst staat voor de deur, en dat betekent dat ook dit jaar wij weer op verschillende plekken zullen optreden. ✨🎄- Vrijdag 8 december: Kleve centrum, 18.30 - 20.30 uur- Zondag 17 december: Malden centrum, 14 uur- Zaterdag 6 januari: Museumpark Orientalis, 14 uurZien we jullie daar? 🎶❤ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
WAT EEN WEEKEND!"We zijn nog nooit zo goed geweest", "Ik heb van elk moment kunnen genieten". Zomaar wat quotes die vielen tijdens onze eerste repetitie na de Grote Concerten van afgelopen weekend. Want wat zijn we trots op wat we hebben neergezet, en nog belangrijker: wat hebben we een plezier beleefd. Een dikke shout out naar de TheaterKerk Bemmel voor alle hulp in de voorbereiding en tijdens de concerten zelf. Licht, geluid, organisatie, alles was top! En een applaus ook zeker voor onze Grote Concerten commissie die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.Het afgelopen weekend was het laatste klusje voor Don Henken die ons het afgelopen jaar heeft gedirigeerd naar deze concerten toe. We merken echt dat we onder hem enorme stappen hebben gezet, en zijn hem daar ontzettend dankbaar voor. ❤️Het is nog even wachten op de officiële foto's (en video's!), maar hier alvast wat kiekjes die vanuit het publiek zijn gemaakt. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wij zijn Popkoor Multivox en dit hele weekend zijn wij te zien in de TheaterKerk Bemmel. We hebben er ontzettend veel zin in, en zijn er na maanden repeteren helemaal klaar voor. Check voor de voorpret alvast Multivox.nl/Connect voor alle leuke en handige achtergrondinformatie over deze concerten. 🤗Wil je op de valreep toch nog een kaartje kopen? Kijk dan snel op theaterkerk.nl//programma/274-popkoor-multivox welke kaartjes nog beschikbaar zijn.✨ Vrijdag 20 uur✨ Zaterdag 20 uur✨ Zondag 14 uurWij gaan straks nog even met z'n allen lekker eten en ons daarna klaarmaken voor het eerste concert. Tot vanavond! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Voorstelronde: de Alten 2 👋🎶Van boven naar beneden en van links naar rechts: Inge - Anne - Leonie - Nathalie - Sabine - Marij - Ineke - MariëlleNathalie: "Ik hou van lage vrouwenstemmen. Ik vind dat een mooie bodem onder het hoge en het mannenwerk. We zingen veel tweede stem, als een Multivox-liedje op de radio komt, zing ik altijd in de tweede stem mee.""De Alten 2 zijn heel verschillende types die ik al lang ken. Ik spreek ze vaker dan sommige vriendinnen, het is zo’n gezellige groep." ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
De afgelopen weken hebben wij 6 koorleden flink aan de tand gevoeld. We stelden ze vragen over hun ervaringen met Multivox, en hoe ze zich nu aan het voorbereiden zijn op de opkomende grote concerten.Tussen de vragen door werden er echter nog hele mooie dingen gezegd over het koor die we jullie zeker niet wilden onthouden. Deze quotes geven dus niet direct antwoord op een vraag, maar zijn nog hersenspinsels over Popkoor Multivox en wat er dan ook in de hoofden van ons Koorpanel heen ging. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Multivox@Youtube

Repertoire

Multivox heeft een gevarieerd, origineel en verrassend repertoire. Modern en classics, hits en onbekende nummers, up-tempo en ballads. Leden kunnen zelf nummers aandragen. De meeste arrangementen worden speciaal voor ons geschreven. Hieronder vind je een kleine impressie van wat we zoal zingen.


 • Tom Odell
 • Queen
 • Agnes Nobel
 • Muse
 • OneRepublic
 • George Michael
 • Emeli Sande
 • Red Hot Chilli Peppers
 • Maria Mena
 • Amy Winehouse
 • Fleur East
 • Pentatonix
 • Kelly Clarkson

Aanmelden

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Wat leuk dat je enthousiast bent! Vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. Zo kun je sfeer proeven en zien of Multivox bij jou past. 

Stemtest
Als je graag lid wilt worden nodigen we je vervolgens uit voor een stemtest. Daarbij is onze dirigent aanwezig. Met de stemtest bekijken we of jouw stem past bij het koor en in welke stemgroep je thuishoort.  
Als je de stemtest hebt gehaald en als er plek is in de stemgroep, dan ben je direct welkom. Zit de stemgroep vol? Dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er plek is nemen we weer contact met je op.

Lid bij Multivox
Het lidmaatschap van Multivox kost € 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je € 20,- statiegeld. Wat je daar voor terugkrijgt: energie! Want zingen is toch het leukste dat er is? Zeker in een groep. En naast repetities en optredens is er ook altijd ruimte voor gezelligheid. Denk aan naborrelen, karaoke-avondjes, samen op stap tijdens de Vierdaagsefeesten en één keer in de drie jaar een supergezellig koorkamp.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Contact

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar info@multivox.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Contact Overige informatie
Popkoor Multivox Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
Nijmegen Repetities: maandagavond
info@multivox.nl Tijd: 20.15 u – 22.15 u
Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
Dirigent: Don Henken