Over het koor

Multivox is een bruisend Nijmeegs popkoor dat bestaat uit circa 50 leden, waarvan zo’n 30% mannen. Er zijn 6 stemgroepen, van de hoge sopranen tot en met de bassen. Multivox onderscheidt zich van andere koren door haar bijzondere meerstemmige arrangementen, gevoel in de muziek en aandacht voor expressie. Vrijwel alle arrangementen zijn speciaal voor Multivox gemaakt en daarom uniek en verrassend. Het koor treedt een paar keer per jaar op in Nijmegen en omgeving. Ongeveer één keer in de drie jaar zetten we een grote muzikale show op de planken.  

Komende optredens

 • 7 april 2024, 12:00: Podium voor de Stad

Dirigent

Vanaf 2024 is Emiel Hoefnagel onze dirigent. Emiel werkt al 31 jaar als logopedist en zangpedagoog in Nijmegen. Hij deed als logopedist ervaring op in de psychiatrie en in het ziekenhuis. Als zangdocent deed hij onder andere ervaring op bij de Lindenberg in Nijmegen en muziek voor de kunsten in Utrecht. Als dirigent is hij verbonden aan vijf koren. Hij is ook zanger en treed op als solist, in ensembles, en als gastzanger bij koren. 

Multivox@Facebook

Jaa, daar is hij dan: Emiel Hoefnagel, onze nieuwe dirigent! 👋Emiel dirigeert meerdere koren in Nijmegen en omgeving (waaronder ook het Kelderkoor, waar onze Esther en Martin hem al van kenden), en is daarnaast ook zanger en stemtherapeut. Als zanger heeft hij een breed scala aan ervaring opgebouwd, zo zong hij eerder stukken van Mozart en Bach, maar ook moderne nummers van artiesten als Bruno Mars en Muse. Dankzij zijn ervaring als stemtherapeut kan hij ons de beste tips geven over ons stemgebruik en ademhaling. We zijn momenteel druk bezig met het instuderen van nieuwe nummers, en zijn afgelopen maandag begonnen met Through the Looking Glass van DI-RECT, wat dus door Emiel is gearrangeerd! Ons eerste optreden samen hebben we inmiddels al achter de rug, en de volgende staat alweer op de planning. Emiel, ontzettend fijn om je erbij te hebben! 🎶 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Als je het nog niet op je feed voorbij had zien komen, het is vandaag Valentijnsdag. ❤️ Voor sommigen hét moment om hun liefde te verklaren, terwijl anderen liever de deur niet uitkomen. Hoe je je vandaag ook voelt, wij hebben er het juiste liedje voor. Welke past vandaag het beste bij jouw mood? 💔, 😍, 💪🏼 of 💃🏼? ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

1 month ago

Popkoor Multivox Nijmegen
Voor als je onze concerten hebt gemist of als je er net als ons geen genoeg van kunt krijgen, is hier een compilatie. Enjoy 🥰 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
2023 was voor ons een jaar vol optredens, muziek en gezelligheid. Veel mooie herinneringen gemaakt samen, waarvan je een deel terug kunt zien in dit filmpje. We kunnen niet wachten om te zien wat 2024 voor ons in petto heeft! 🎶🎉✨ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Multivox@Youtube

Repertoire

Multivox heeft een gevarieerd, origineel en verrassend repertoire. Modern en classics, hits en onbekende nummers, up-tempo en ballads. Leden kunnen zelf nummers aandragen. De meeste arrangementen worden speciaal voor ons geschreven. Hieronder vind je een kleine impressie van wat we zoal zingen.


 • Tom Odell
 • Queen
 • Agnes Nobel
 • Muse
 • OneRepublic
 • George Michael
 • Emeli Sande
 • Red Hot Chilli Peppers
 • Maria Mena
 • Amy Winehouse
 • Fleur East
 • Pentatonix
 • Kelly Clarkson

Aanmelden

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Wat leuk dat je enthousiast bent! Vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. Zo kun je sfeer proeven en zien of Multivox bij jou past. 

Stemtest
Als je graag lid wilt worden nodigen we je vervolgens uit voor een stemtest. Daarbij is onze dirigent aanwezig. Met de stemtest bekijken we of jouw stem past bij het koor en in welke stemgroep je thuishoort.  
Als je de stemtest hebt gehaald en als er plek is in de stemgroep, dan ben je direct welkom. Zit de stemgroep vol? Dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er plek is nemen we weer contact met je op.

Lid bij Multivox
Het lidmaatschap van Multivox kost € 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je € 20,- statiegeld. Wat je daar voor terugkrijgt: energie! Want zingen is toch het leukste dat er is? Zeker in een groep. En naast repetities en optredens is er ook altijd ruimte voor gezelligheid. Denk aan naborrelen, karaoke-avondjes, samen op stap tijdens de Vierdaagsefeesten en één keer in de drie jaar een supergezellig koorkamp.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Agenda

Wil je ons live zien optreden? Of ben je benieuwd wat we zoal doen tussen de optredens door? Kijk dan in onderstaande agenda waar we wanneer te zien zijn.


Week van 26 februari 2024

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
26 februari 2024
27 februari 2024
28 februari 2024
29 februari 2024
1 maart 2024
2 maart 2024
3 maart 2024

Contact

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar info@multivox.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Contact Overige informatie
Popkoor Multivox Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
Nijmegen Repetities: maandagavond
info@multivox.nl Tijd: 20.15 u – 22.15 u
Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
Dirigent: Don Henken