Over het koor

Multivox is een bruisend Nijmeegs popkoor dat bestaat uit circa 50 leden, waarvan zo’n 30% mannen. Er zijn 6 stemgroepen, van de hoge sopranen tot en met de bassen. Multivox onderscheidt zich van andere koren door haar bijzondere meerstemmige arrangementen, gevoel in de muziek en aandacht voor expressie. Vrijwel alle arrangementen zijn speciaal voor Multivox gemaakt en daarom uniek en verrassend. Het koor treedt een paar keer per jaar op in Nijmegen en omgeving. Ongeveer één keer in de drie jaar zetten we een grote muzikale show op de planken.  

Komende optredens

  • 2 juni 2024, 13:30: Nijmegen Klinkt!

Dirigent

Vanaf 2024 is Emiel Hoefnagel onze dirigent. Emiel werkt al 31 jaar als logopedist en zangpedagoog in Nijmegen. Hij deed als logopedist ervaring op in de psychiatrie en in het ziekenhuis. Als zangdocent deed hij onder andere ervaring op bij de Lindenberg in Nijmegen en muziek voor de kunsten in Utrecht. Als dirigent is hij verbonden aan vijf koren. Hij is ook zanger en treed op als solist, in ensembles, en als gastzanger bij koren. 

Multivox@Facebook

Soms ben je niet helemaal zeker van je partij. Zoveel twang, zoveel verschillende melodieën door elkaar... kan dat wel de bedoeling zijn? En dan komen alle stemmen samen en is het stiekem een van de vetste eindes die je ooit gezongen hebt. 🤩Wat vinden jullie van deze laatste maten van Dreams van The Cranberries? Vet toch? ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Morgen gaan we weer lekker zingen 🤗 🎶Van 12.05 tot 12.30 uur kan je ons *gratis* zien in de kleine zaal van de Vereeniging! We zullen een aantal nieuwe nummers voor het eerst zingen, dus kom vooral even langs! De hele dag zullen er allerlei koren uit de omgeving optreden in de Vereeniging in verband met Podium voor de Stad. Hou je van muziek, dan moet je zeker even langskomen! 🎵Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging #podiumvoordestad ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
"Ik kan alleen zingeeeeen!", klonk het afgelopen november meermaals in Bemmel. Door de Wind is een van de weinige Nederlandstalige liedjes uit ons repertoire, en wat heerlijk om dan zo'n uithaal erin te hebben! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Jaa, daar is hij dan: Emiel Hoefnagel, onze nieuwe dirigent! 👋Emiel dirigeert meerdere koren in Nijmegen en omgeving (waaronder ook het Kelderkoor, waar onze Esther en Martin hem al van kenden), en is daarnaast ook zanger en stemtherapeut. Als zanger heeft hij een breed scala aan ervaring opgebouwd, zo zong hij eerder stukken van Mozart en Bach, maar ook moderne nummers van artiesten als Bruno Mars en Muse. Dankzij zijn ervaring als stemtherapeut kan hij ons de beste tips geven over ons stemgebruik en ademhaling. We zijn momenteel druk bezig met het instuderen van nieuwe nummers, en zijn afgelopen maandag begonnen met Through the Looking Glass van DI-RECT, wat dus door Emiel is gearrangeerd! Ons eerste optreden samen hebben we inmiddels al achter de rug, en de volgende staat alweer op de planning. Emiel, ontzettend fijn om je erbij te hebben! 🎶 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Als je het nog niet op je feed voorbij had zien komen, het is vandaag Valentijnsdag. ❤️ Voor sommigen hét moment om hun liefde te verklaren, terwijl anderen liever de deur niet uitkomen. Hoe je je vandaag ook voelt, wij hebben er het juiste liedje voor. Welke past vandaag het beste bij jouw mood? 💔, 😍, 💪🏼 of 💃🏼? ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Multivox@Youtube

Repertoire

Multivox heeft een gevarieerd, origineel en verrassend repertoire. Modern en classics, hits en onbekende nummers, up-tempo en ballads. Leden kunnen zelf nummers aandragen. De meeste arrangementen worden speciaal voor ons geschreven. Hieronder vind je een kleine impressie van wat we zoal zingen.


  • Uprising – Muse
  • Lewis Capaldi – Someone you loved
  • Pink ft. Nate Ruess – Just give me a reason
  • Lady Gaga – Always remember us this way
  • Red Hot Chilli Peppers – Under the bridge
  • Door de wind – Miss Montreal
  • Good old fashioned loverboy – Queen

Aanmelden

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Wat leuk dat je enthousiast bent! Vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. Zo kun je sfeer proeven en zien of Multivox bij jou past. 

Stemtest
Als je graag lid wilt worden nodigen we je vervolgens uit voor een stemtest. Daarbij is onze dirigent aanwezig. Met de stemtest bekijken we of jouw stem past bij het koor en in welke stemgroep je thuishoort.  
Als je de stemtest hebt gehaald en als er plek is in de stemgroep, dan ben je direct welkom. Zit de stemgroep vol? Dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er plek is nemen we weer contact met je op.

Lid bij Multivox
Het lidmaatschap van Multivox kost € 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je € 20,- statiegeld. Wat je daar voor terugkrijgt: energie! Want zingen is toch het leukste dat er is? Zeker in een groep. En naast repetities en optredens is er ook altijd ruimte voor gezelligheid. Denk aan naborrelen, karaoke-avondjes, samen op stap tijdens de Vierdaagsefeesten en één keer in de drie jaar een supergezellig koorkamp.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Agenda

Wil je ons live zien optreden? Of ben je benieuwd wat we zoal doen tussen de optredens door? Kijk dan in onderstaande agenda waar we wanneer te zien zijn.


Week van 8 april 2024

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
8 april 2024(1 evenement)

Repetitie 20:15


8 april 2024

9 april 2024
10 april 2024
11 april 2024
12 april 2024
13 april 2024
14 april 2024

Contact

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar info@multivox.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Contact Overige informatie
Popkoor Multivox Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
Nijmegen Repetities: maandagavond
info@multivox.nl Tijd: 20.15 u – 22.15 u
Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
Dirigent: Don Henken