Over het koor

Multivox is een bruisend Nijmeegs popkoor dat bestaat uit circa 50 leden, waarvanzo’n 30% mannen. Er zijn 6 stemgroepen, van de hoge sopranen tot en met de bassen. Multivox onderscheidt zich van andere koren door haar bijzondere meerstemmige arrangementen, gevoel in de muziek en aandacht voor expressie. Vrijwel alle arrangementen zijn speciaal voor Multivox gemaakt en daarom uniek en verrassend. Het koor treedt een paar keer per jaar op in Nijmegen en omgeving. Ongeveer één keer in de drie jaar zetten we een grote muzikale show op de planken.  

Komende optredens


Dirigent

Multivox wordt geleidt door Cleo de Bruijn. Cleo is een jonge ambitieuze dirigent die in december is afgestudeerd aan de opleiding docent muziek aan het Utrechts Conservatorium. Daarnaast doet ze sinds september de Master Vocal Leadership bij Codarts Rotterdam. Hier ontwikkelt ze zich als een moderne dirigent met een passie voor improvisatie, arrangeren en boven alles oog voor de individuele kwaliteiten binnen koorzang. Naast dirigent is ze een zangeres die piano en gitaar speelt, maar vooral een muziekdocent.

Multivox@Facebook

2 months ago

Popkoor Multivox Nijmegen
Mr Blue Sky - Electric Light Orchestra (arrangement door Dirk Kokx) part 2En hier nog deel 2 van dit heerlijke nummer. Inclusief theatraal einde. 🤩 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Mr Blue Sky - Electric Light Orchestra (arrangement door Dirk Kokx) deel 1Tijdens het optreden op de Dag van het Park was dit fantastische nummer onze afsluiter. De interactie tussen de verschillende stemgroepen maakt dit arrangement zo leuk. Let bijvoorbeeld eens op de solo van de mannen, de "huh huh huh" van de alten 2 of de dramatische beweging van de alten 1 en sopranen op "so long". 😅 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
In het kader van Nijmegen Klinkt mochten ook wij vandaag optreden in het centrum van Nijmegen. Op een prachtige locatie, namelijk het Mariënburgplein. We kregen toestemming om in de Mariënburgkapel in te zingen (wauw, wat een akoestiek!), en na een korte doorname van de aangepaste choreografie (we waren vandaag met minder man dan 2 weken terug in het Florapark) stapten we het podium op. We hebben ons repertoire weer swingend uitgevoerd, met als kers op de taart Mr Blue Sky waarbij het publiek al heerlijk tijdens het nummer begon te applaudiseren! 😁 Het was kortom weer een prachtige dag, waar we nog lang aan zullen terugdenken. Morgen gaan we weer aan de slag met een nieuw nummer, we kunnen nu al niet wachten die aan jullie te laten horen... ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Vorige week zondag traden we niet 1, maar 2 keer op tijdens de Dag van het Park, bij de Looimolen in Nijmegen. En wat hebben we ervan genoten. Van de sfeer, van het publiek, van elkaar. 🥰 Hartelijk dank aan Onno en Swinda voor het vastleggen van deze prachtige dag! 📸Heb je ons optreden nou gemist of kun je er geen genoeg van krijgen? We treden aanstaande zondag weer op!🗓️ Zondag 12 juni⌚16.25 uur📍 Mariënburg (bij de Lux), NijmegenTot dan! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wij zijn op zoek naar nieuwe leden! Hou jij ook zo van zingen? We kunnen bij bijna alle stemgroepen wel versterking gebruiken, van de lage bassen tot de hoge sopranen. Stuur ons een berichtje, dan zingen we binnenkort wellicht samen! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Multivox@Youtube

Repertoire

Multivox heeft een gevarieerd, origineel en verrassend repertoire. Modern en classics, hits en onbekende nummers, up-tempo en ballads. Leden kunnen zelf nummers aandragen. De meeste arrangementen worden speciaal voor ons geschreven. Hieronder vind je een kleine impressie van wat we zoal zingen.


 • Tom Odell
 • Queen
 • R.E.M.
 • Acda & De Munnik

Lopen tot de zon komt

 • Jason Derulo

Kiss the sky

 • Agnes Nobel
 • Imagine Dragons

Demons

 • Muse
 • OneRepublic
 • George Michael
 • Blof
 • Emeli Sande
 • Red Hot Chilli Peppers
 • Maria Mena
 • Amy Winehouse
 • Fleur East
 • Within Temptation 

Stand my ground

 • Pentatonix
 • Kelly Clarkson

Aanmelden

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Wat leuk dat je enthousiast bent! Vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. Zo kun je sfeer proeven en zien of Multivox bij jou past. 

Stemtest
Als je graag lid wilt worden nodigen we je vervolgens uit voor een stemtest. Daarbij is onze dirigent aanwezig. Met de stemtest bekijken we of jouw stem past bij het koor en in welke stemgroep je thuishoort.  
Als je de stemtest hebt gehaald en als er plek is in de stemgroep, dan ben je direct welkom. Zit de stemgroep vol? Dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er plek is nemen we weer contact met je op.

Lid bij Multivox
Het lidmaatschap van Multivox kost € 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je € 20,- statiegeld. Wat je daar voor terugkrijgt: energie! Want zingen is toch het leukste dat er is? Zeker in een groep. En naast repetities en optredens is er ook altijd ruimte voor gezelligheid. Denk aan naborrelen, karaoke-avondjes, samen op stap tijdens de Vierdaagsefeesten en één keer in de drie jaar een supergezellig koorkamp.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Contact

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar info@multivox.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Contact Overige informatie
Popkoor Multivox Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
Nijmegen Repetities: maandagavond
info@multivox.nl Tijd: 20.15 u – 22.15 u
Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
Dirigent: Cleo Bruijn