Over het koor

Multivox is een bruisend Nijmeegs popkoor dat bestaat uit circa 50 leden, waarvanzo’n 30% mannen. Er zijn 6 stemgroepen, van de hoge sopranen tot en met de bassen. Multivox onderscheidt zich van andere koren door haar bijzondere meerstemmige arrangementen, gevoel in de muziek en aandacht voor expressie. Vrijwel alle arrangementen zijn speciaal voor Multivox gemaakt en daarom uniek en verrassend. Het koor treedt een paar keer per jaar op in Nijmegen en omgeving. Ongeveer รฉรฉn keer in de drie jaar zetten we een grote muzikale show op de planken.  

Komende optredens


Dirigent

Multivox wordt geleidt door Don Henken. Don is musicus, dirigent en arrangeur. Zijn specialiteit is muziek voor popkoren, theater. Hij heeft ook een master Vocal Leadership en met zijn uitgebreide kennis en ervaring laat hij ons als koor mooie stappen zetten. Tel daar zijn enthousiasme bij op en dan kom je tot een heel waardevolle samenwerking!

Multivox@Facebook

Het is weer de tijd van kerstoptredens! De komende tijd hebben wij 3 optredens gepland staan:๐Ÿ“… Woensdag 14 decemberโŒš๏ธ 18.10 uur๐Ÿ“ Sfeerhuys de Looijmolen, Nijmegen๐Ÿ“… Dinsdag 20 december๐Ÿ“ Mook en Middelaar (besloten optreden!)๐Ÿ“… Zaterdag 7 of zondag 8 januariโŒš๏ธ Tijd nog onbekend๐Ÿ“ St. Stevenskerk, NijmegenWe hopen jullie te zien! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
De Kerst komt eraan en dat betekent dat wij weer mogen optreden! Het eerste kerstconcert is al bevestigd, dus pak je agenda erbij en noteer:๐Ÿ—“๏ธ Woensdag 14 decemberโŒš 18.00 uur๐Ÿ“ De Looimolen, Nijmegen (er komen als het goed is nog meer concerten aan, zodra die data bekend zijn delen we die met jullie!)De afgelopen 2 jaar moesten we noodgedwongen onze kerstboodschap digitaal aan jullie geven. Zo namen in 2020 deze video op waarin we (ieder vanuit zijn/haar eigen huis) That's Christmas to Me van The Pentatonix zongen. Klinkt dit pareltje live mooier? Op 14 december kan je het zelf horen! โœจ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Afgelopen zondag traden wij 2 keer op tijdens het super gezellige Viva Symfonica. De hele middag was er vanalles te doen in de Symfoniestraat in de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost, we zongen dus voor een groot publiek.Naast onze inmiddels wat bekendere liedjes als Always Remember Us This Way en Good Old-Fashioned Loverboy zongen we ook voor het eerst Door de Wind. โค๏ธ Een prachtig nummer, gearrangeerd door onze eigen Don! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wij gaan weer optreden!! ๐ŸฅณOp zondag 25 september is het altijd gezellige en kleurrijke wijkfeest Viva Symfonica. Neerbosch-Oost. Met meer dan 100 kraampjes en muzikale acts is er voor ieder wat wils te halen. Wij zijn dan ook erg enthousiast dat wij hier mogen zingen!We gaan twee optredens geven van ongeveer 20 minuten per keer. Hierbij gaan we de nummers niet herhalen, dus eigenlijk wil je gewoon bij beide optredens zijn. ๐Ÿ˜‰We hebben sinds onze laatste optredens voor de zomer niet stil gezeten en zullen Door de Wind van Stef Bos/Miss Montreal voor het eerst laten horen. Daar wil je bijzijn, dus noteer de volgende gegevens in je agenda:๐Ÿ—“๏ธ Wanneer: Zondag 25 septemberโŒš Begintijd optreden 1: 12.30 uurโŒš Begintijd optreden 2: 14.30 uur๐Ÿ“ Waar: Symfoniestraat 148, Nijmegen Zien we jullie daar?? ๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽค ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Multivox@Youtube

Repertoire

Multivox heeft een gevarieerd, origineel en verrassend repertoire. Modern en classics, hits en onbekende nummers, up-tempo en ballads. Leden kunnen zelf nummers aandragen. De meeste arrangementen worden speciaal voor ons geschreven. Hieronder vind je een kleine impressie van wat we zoal zingen.


 • Tom Odell
 • Queen
 • R.E.M.
 • Acda & De Munnik

Lopen tot de zon komt

 • Jason Derulo

Kiss the sky

 • Agnes Nobel
 • Imagine Dragons

Demons

 • Muse
 • OneRepublic
 • George Michael
 • Blof
 • Emeli Sande
 • Red Hot Chilli Peppers
 • Maria Mena
 • Amy Winehouse
 • Fleur East
 • Within Temptation 

Stand my ground

 • Pentatonix
 • Kelly Clarkson

Aanmelden

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Wat leuk dat je enthousiast bent! Vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. Zo kun je sfeer proeven en zien of Multivox bij jou past. 

Stemtest
Als je graag lid wilt worden nodigen we je vervolgens uit voor een stemtest. Daarbij is onze dirigent aanwezig. Met de stemtest bekijken we of jouw stem past bij het koor en in welke stemgroep je thuishoort.  
Als je de stemtest hebt gehaald en als er plek is in de stemgroep, dan ben je direct welkom. Zit de stemgroep vol? Dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er plek is nemen we weer contact met je op.

Lid bij Multivox
Het lidmaatschap van Multivox kost โ‚ฌ 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je โ‚ฌ 20,- statiegeld. Wat je daar voor terugkrijgt: energie! Want zingen is toch het leukste dat er is? Zeker in een groep. En naast repetities en optredens is er ook altijd ruimte voor gezelligheid. Denk aan naborrelen, karaoke-avondjes, samen op stap tijdens de Vierdaagsefeesten en รฉรฉn keer in de drie jaar een supergezellig koorkamp.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Agenda

Wil je ons live zien optreden? Of ben je benieuwd wat we zoal doen tussen de optredens door? Kijk dan in onderstaande agenda waar we wanneer te zien zijn.


Week van 8 november 2022

 • - Repetitie
  Repetitie

Contact

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar info@multivox.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Contact Overige informatie
Popkoor Multivox Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
Nijmegen Repetities: maandagavond
info@multivox.nl Tijd: 20.15 u – 22.15 u
Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
Dirigent: Cleo Bruijn