Over het koor

Multivox is een bruisend Nijmeegs popkoor dat bestaat uit circa 50 leden, waarvanzo’n 30% mannen. Er zijn 6 stemgroepen, van de hoge sopranen tot en met de bassen. Multivox onderscheidt zich van andere koren door haar bijzondere meerstemmige arrangementen, gevoel in de muziek en aandacht voor expressie. Vrijwel alle arrangementen zijn speciaal voor Multivox gemaakt en daarom uniek en verrassend. Het koor treedt een paar keer per jaar op in Nijmegen en omgeving. Ongeveer één keer in de drie jaar zetten we een grote muzikale show op de planken.  

Dirigent
Sinds maart 2015 is Bas Uyterlinde de vaste dirigent van Multivox. Bas studeerde aan het Arnhems conservatorium Schoolmuziek en Koordirectie. Hij volgde in Tilburg de opleiding dirigent licht vocale muziek. Vervolgens schoolde hij zich verder in de Estill Voice Training bij Anja Kwakkestein in Nijmegen. Bas is werkzaam als docent muziek in het speciaal onderwijs.

Multivox@Facebook

Alweer 3 weken geleden luidden we het 'nieuwe jaar' in met een barbecue bij Marielle thuis. Een hele fijne avond waarin we goed met elkaar konden bijkletsen, maar ook lekker hebben gezongen. Inmiddels hebben we er alweer 3 live (!) repetities op zitten in de gymzaal in het Wijkcentrum Titus Brandsma. Volgende week maandag gaan we terug naar ons vertrouwde zaaltje. Nu al zin in! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Staat 20-22 mei 2022 al gemarkeerd in je agenda? Dan zijn onze Grote Concerten weer! De vorige keer lieten we zien dat we naast zingen ook kunnen rappen en behoorlijke moves hebben, dus je wilt de volgende editie zeker niet missen 😉Houd ons in de gaten voor meer info over tickets 👌🎶 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Wil jij je aansluiten bij ons gezellige popkoor? Dat kan! Wij zijn op zoek naar nieuwe koorleden, van de hoge sopranen tot de lage bassen: wij kunnen versterking gebruiken. Dus ben jij vrij op de maandagavond en hou je van zingen? Kom een keer kijken!Momenteel zijn we nog 'met vakantie', maar vanaf maandag 6 september repeteren we weer elke week. Dat zal op het begin nog online zijn, maar hopelijk kunnen we snel weer in Wijkcentrum Titus Brandsma bij elkaar komen voor onze repetities. In mei 2022 staan onze Grote Concerten gepland, we zullen de komende tijd dus onder andere gaan werken aan een aantal nieuwe nummers die ons repertoire nog sterker maken. Neem contact met ons op, ook tijdens onze online repetities ben je welkom om mee te doen!Check voor meer info onze website www.multivox.nl/. ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
We zijn nu even met zomervakantie, dus een prima moment om terug te blikken naar toen we dit pareltje van The Beach Boys nog oefenden via Jamulus: Good Vibrations! 😎 (arrangement van Mark Brymer) ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Multivox@Youtube

Repertoire

Multivox heeft een gevarieerd, origineel en verrassend repertoire. Modern en classics, hits en onbekende nummers, up-tempo en ballads. Leden kunnen zelf nummers aandragen. De meeste arrangementen worden speciaal voor ons geschreven. Hieronder vind je een kleine impressie van wat we zoal zingen.


 • Agnes Nobel
 • Acda & De Munnik

Lopen tot de zon komt

 • Amy Winehouse
 • Emeli Sande
 • George Michael
 • Imagine Dragons

Demons

 • Jason Derulo

Kiss the sky

 • Maria Mena
 • Muse
 • Pentatonix

Na na na

 • R.E.M.

Imitation of Life

 • Within Temptation 

Stand my ground

 • Blof
 • Fleur East
 • OneRepublic
 • Red Hot Chilli Peppers

Aanmelden

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Wat leuk dat je enthousiast bent! Vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. Zo kun je sfeer proeven en zien of Multivox bij jou past. 

Stemtest
Als je graag lid wilt worden nodigen we je vervolgens uit voor een stemtest. Daarbij is onze dirigent aanwezig. Met de stemtest bekijken we of jouw stem past bij het koor en in welke stemgroep je thuishoort.  
Als je de stemtest hebt gehaald en als er plek is in de stemgroep, dan ben je direct welkom. Zit de stemgroep vol? Dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er plek is nemen we weer contact met je op.

Lid bij Multivox
Het lidmaatschap van Multivox kost € 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je € 20,- statiegeld. Wat je daar voor terugkrijgt: energie! Want zingen is toch het leukste dat er is? Zeker in een groep. En naast repetities en optredens is er ook altijd ruimte voor gezelligheid. Denk aan naborrelen, karaoke-avondjes, samen op stap tijdens de Vierdaagsefeesten en één keer in de drie jaar een supergezellig koorkamp.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Contact

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar info@multivox.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Contact Overige informatie
Popkoor Multivox Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
Nijmegen Repetities: maandagavond
info@multivox.nl Tijd: 20.15 u – 22.15 u
Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
Dirigent: Bas Uyterlinde