Over het koor

Multivox is een bruisend Nijmeegs popkoor dat bestaat uit circa 50 leden, waarvanzo’n 30% mannen. Er zijn 6 stemgroepen, van de hoge sopranen tot en met de bassen. Multivox onderscheidt zich van andere koren door haar bijzondere meerstemmige arrangementen, gevoel in de muziek en aandacht voor expressie. Vrijwel alle arrangementen zijn speciaal voor Multivox gemaakt en daarom uniek en verrassend. Het koor treedt een paar keer per jaar op in Nijmegen en omgeving. Ongeveer één keer in de drie jaar zetten we een grote muzikale show op de planken.  

Dirigent: Vacature

Wij zijn een enthousiast, levendig koor met zo’n 45 leden in zes stemgroepen. We zingen het liefst niet de meest voor de hand liggende popmuziek en willen daarbij ook een goede performance laten zien. We staan voor uitstraling en plezier, maar zeker ook voor muzikale kwaliteit. Als we niet live kunnen repeteren, doen we dit online met Jamulus.

Ben jij die veelzijdige, enthousiaste dirigent die we zoeken? Bekijk de volledige vacature hier.

Multivox@Facebook

Na bijna 7 jaar heeft Bas Uijterlinde helaas besloten om te stoppen als dirigent bij ons koor. Sinds maart 2015 heeft hij ons elke week vol enthousiasme geholpen met het instuderen van onze nummers, leerde hij ons ademhalingstechnieken en deden we samen oefeningen om verschillende ritmes onder de knie te krijgen. Zo bleven wij als individuele zangers, maar zeker als koor onszelf door ontwikkelen, en daar zijn we hem ontzettend dankbaar voor. Zelfs in coronatijd bleef Bas op zoek gaan naar manieren waarop we deze oefeningen ook op afstand konden blijven doen. Bas, we willen je ontzettend bedanken voor al je inzet de afgelopen jaren, en hopen je snel te zien op de eerste rij bij ons eerstvolgende concert! ✨🎶 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Vanuit onze eigen woon-/slaap-/ en zolderkamers wensen wij jullie een muzikaal 2022 toe! Dat we in het nieuwe jaar samen kunnen blijven zingen. 🎶 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Alweer 3 weken geleden luidden we het 'nieuwe jaar' in met een barbecue bij Marielle thuis. Een hele fijne avond waarin we goed met elkaar konden bijkletsen, maar ook lekker hebben gezongen. Inmiddels hebben we er alweer 3 live (!) repetities op zitten in de gymzaal in het Wijkcentrum Titus Brandsma. Volgende week maandag gaan we terug naar ons vertrouwde zaaltje. Nu al zin in! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Multivox@Youtube

Repertoire

Multivox heeft een gevarieerd, origineel en verrassend repertoire. Modern en classics, hits en onbekende nummers, up-tempo en ballads. Leden kunnen zelf nummers aandragen. De meeste arrangementen worden speciaal voor ons geschreven. Hieronder vind je een kleine impressie van wat we zoal zingen.


 • Agnes Nobel
 • Acda & De Munnik

Lopen tot de zon komt

 • Amy Winehouse
 • Emeli Sande
 • George Michael
 • Imagine Dragons

Demons

 • Jason Derulo

Kiss the sky

 • Maria Mena
 • Muse
 • Pentatonix

Na na na

 • R.E.M.

Imitation of Life

 • Within Temptation 

Stand my ground

 • Blof
 • Fleur East
 • OneRepublic
 • Red Hot Chilli Peppers

Aanmelden

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Wat leuk dat je enthousiast bent! Vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. Zo kun je sfeer proeven en zien of Multivox bij jou past. 

Stemtest
Als je graag lid wilt worden nodigen we je vervolgens uit voor een stemtest. Daarbij is onze dirigent aanwezig. Met de stemtest bekijken we of jouw stem past bij het koor en in welke stemgroep je thuishoort.  
Als je de stemtest hebt gehaald en als er plek is in de stemgroep, dan ben je direct welkom. Zit de stemgroep vol? Dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er plek is nemen we weer contact met je op.

Lid bij Multivox
Het lidmaatschap van Multivox kost € 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je € 20,- statiegeld. Wat je daar voor terugkrijgt: energie! Want zingen is toch het leukste dat er is? Zeker in een groep. En naast repetities en optredens is er ook altijd ruimte voor gezelligheid. Denk aan naborrelen, karaoke-avondjes, samen op stap tijdens de Vierdaagsefeesten en één keer in de drie jaar een supergezellig koorkamp.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Contact

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar info@multivox.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Contact Overige informatie
Popkoor Multivox Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
Nijmegen Repetities: maandagavond
info@multivox.nl Tijd: 20.15 u – 22.15 u
Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
Dirigent: Bas Uyterlinde