Over het koor

Multivox is een bruisend Nijmeegs popkoor dat bestaat uit circa 50 leden, waarvan zo’n 30% mannen. Er zijn 6 stemgroepen, van de hoge sopranen tot en met de bassen. Multivox onderscheidt zich van andere koren door haar bijzondere meerstemmige arrangementen, gevoel in de muziek en aandacht voor expressie. Vrijwel alle arrangementen zijn speciaal voor Multivox gemaakt en daarom uniek en verrassend. Het koor treedt een paar keer per jaar op in Nijmegen en omgeving. Ongeveer één keer in de drie jaar zetten we een grote muzikale show op de planken.  

Komende optredens


Dirigent

Vanaf 2024 is Emiel Hoefnagel onze dirigent. Emiel werkt al 31 jaar als logopedist en zangpedagoog in Nijmegen. Hij deed als logopedist ervaring op in de psychiatrie en in het ziekenhuis. Als zangdocent deed hij onder andere ervaring op bij de Lindenberg in Nijmegen en muziek voor de kunsten in Utrecht. Als dirigent is hij verbonden aan vijf koren. Hij is ook zanger en treed op als solist, in ensembles, en als gastzanger bij koren. 

Multivox@Facebook

Dit pareltje lag nog op de planken. Under The Bridge - Red Hot Chili Peppers, arrangement van Hans Kaldway, van afgelopen Grote Concerten. Prachtig gefilmd zo net achter Don. 🤩 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Someone you loved - Lewis Capaldi (arrangement van Jelle Roosen)Afgelopen november zongen we onder andere dit prachtige lied tijdens onze Grote Concerten in de Theaterkerk in Bemmel. ❤ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Ook dit jaar hebben we het hele koor opgetrommeld om mooie spulletjes in te zamelen om te verkopen op de vrijmarkt tijdens Koningsdag 👑🧡 En ook dit jaar lieten onze koorleden ons niet in de steek. Van prachtige regenjassen en stekjes aardbeiplant tot houten bakjes uit Tanzania en kinderfietsjes, je kon het allemaal bij ons vinden. Kón ja, want we hebben ontzettend veel verkocht! Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, wij hebben weer een mooie dag gehad. En wie weet zal er binnenkort een bas of sopraan 2 zich aanmelden via onze website 😉 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Nog een stukje Before I Go van Guy Sebastian, van onze Grote Concerten afgelopen november. ❤ ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Soms ben je niet helemaal zeker van je partij. Zoveel twang, zoveel verschillende melodieën door elkaar... kan dat wel de bedoeling zijn? En dan komen alle stemmen samen en is het stiekem een van de vetste eindes die je ooit gezongen hebt. 🤩Wat vinden jullie van deze laatste maten van Dreams van The Cranberries? Vet toch? ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Multivox@Youtube

Repertoire

Multivox heeft een gevarieerd, origineel en verrassend repertoire. Modern en classics, hits en onbekende nummers, up-tempo en ballads. Leden kunnen zelf nummers aandragen. De meeste arrangementen worden speciaal voor ons geschreven. Hieronder vind je een kleine impressie van wat we zoal zingen.


  • Uprising – Muse
  • Lewis Capaldi – Someone you loved
  • Pink ft. Nate Ruess – Just give me a reason
  • Lady Gaga – Always remember us this way
  • Red Hot Chilli Peppers – Under the bridge
  • Door de wind – Miss Montreal
  • Good old fashioned loverboy – Queen

Aanmelden

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Wat leuk dat je enthousiast bent! Vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. Zo kun je sfeer proeven en zien of Multivox bij jou past. 

Stemtest
Als je graag lid wilt worden nodigen we je vervolgens uit voor een stemtest. Daarbij is onze dirigent aanwezig. Met de stemtest bekijken we of jouw stem past bij het koor en in welke stemgroep je thuishoort.  
Als je de stemtest hebt gehaald en als er plek is in de stemgroep, dan ben je direct welkom. Zit de stemgroep vol? Dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er plek is nemen we weer contact met je op.

Lid bij Multivox
Het lidmaatschap van Multivox kost € 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je € 20,- statiegeld. Wat je daar voor terugkrijgt: energie! Want zingen is toch het leukste dat er is? Zeker in een groep. En naast repetities en optredens is er ook altijd ruimte voor gezelligheid. Denk aan naborrelen, karaoke-avondjes, samen op stap tijdens de Vierdaagsefeesten en één keer in de drie jaar een supergezellig koorkamp.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Agenda

Wil je ons live zien optreden? Of ben je benieuwd wat we zoal doen tussen de optredens door? Kijk dan in onderstaande agenda waar we wanneer te zien zijn.


Week van 29 mei 2023

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
29 mei 2023(1 evenement)

Repetitie 20:15


29 mei 2023

30 mei 2023
31 mei 2023
1 juni 2023
2 juni 2023
3 juni 2023
4 juni 2023(1 evenement)

Nijmegen Klinkt! 14:00


4 juni 2023

Ook dit jaar doen we weer mee met Nijmegen Klinkt!

De stad staat dat weekend in het teken van muziek. Orkesten, koren, zanggroepen, er is van alles te horen en te zien.

Wij staan op de Grote Markt. Kom gezellig langs!

Meer informatie

Contact

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar info@multivox.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Contact Overige informatie
Popkoor Multivox Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
Nijmegen Repetities: maandagavond
info@multivox.nl Tijd: 20.15 u – 22.15 u
Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
Dirigent: Don Henken