Over het koor

Multivox is een bruisend Nijmeegs popkoor dat bestaat uit circa 50 leden, waarvan zo’n 30% mannen. Er zijn 6 stemgroepen, van de hoge sopranen tot en met de bassen. Multivox onderscheidt zich van andere koren door haar bijzondere meerstemmige arrangementen, gevoel in de muziek en aandacht voor expressie. Vrijwel alle arrangementen zijn speciaal voor Multivox gemaakt en daarom uniek en verrassend. Het koor treedt een paar keer per jaar op in Nijmegen en omgeving. Ongeveer één keer in de drie jaar zetten we een grote muzikale show op de planken.  

Komende optredens


Dirigent

Multivox wordt geleid door Don Henken. Don is musicus, dirigent en arrangeur. Zijn specialiteit is muziek voor popkoren, theater. Hij heeft ook een master Vocal Leadership en met zijn uitgebreide kennis en ervaring laat hij ons als koor mooie stappen zetten. Tel daar zijn enthousiasme bij op en dan kom je tot een heel waardevolle samenwerking!

Multivox@Facebook

MULTIVOX JUKEBOX TIJDENS KONINGSDAG 🍊🇳🇱🦁Weet je nog niet wat je volgende week met Koningsdag gaat doen? Wij staan op de rommelmarkt in het Goffertpark! Hier zullen we onze mooiste spulletjes verkopen, de opbrengsten gaan naar onze grote concerten op 24, 25 en 26 november!Daarnaast zal er van 10 tot 11 uur en van 13 tot 14 uur VOOR HET EERST IN MULTIVOX-GESCHIEDENIS een Multivox Jukebox plaatsvinden! Hier zullen allerlei Multivox-klassiekers voorbij komen, gezongen door onze eigen leden. 📍 Waar kan je ons vinden? In het Goffertpark in Nijmegen, vlakbij de kruising van Slotemaker de Bruineweg en de Rentmeesterlaan. -> Houd op Koningsdag onze stories in de gaten, daar zullen we exacter laten zien waar we staan.⏰Hoe laat?We staan er de hele dag, van 's ochtends vroeg tot einde middag. Het eerste jukebox optreden begint om 10 uur, het tweede om 13 uur. 🛍 Wat kan je kopen?Vanuit het hele koor zijn leuke tweedehands spullen aangeleverd, dus het zal een interesante mix worden van kleding, accessoires, frutsels voor huis en tuin, maar ook bijvoorbeeld plantenstekjes! Kom dus vooral langs op Koningsdag, wij hebben er zin in!Wil je een beter idee krijgen van welke Multivox-klassiekers je eventueel kunt verwachten? ⬇️🎶👀 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook
Afgelopen zondag traden wij op in de Stadsschouwburg en De Vereeniging , in het kader van Podium voor de Stad. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij amateurmuzikanten uit Nijmegen en omgeving optreden in de 3 zalen en tuin van Concertgebouw de Vereeniging. Wij stonden op het podium van de grote concertzaal! We zongen voor het eerst het nummer Black Horse & The Cherry Tree van KT Tunstall, met Jette als soliste (applausje!!) en zongen verder Soldier On (Di-rect), Under the Bridge (Red Hot Chili Peppers), There's Something in the Water (Brooke Fraser) en Good Old-Fashioned Loverboy (Queen). Het was een hele mooie ervaring om in zo'n grote zaal te staan, we hebben er weer heerlijk van genoten met z'n allen. Gelukkig heeft Anita deze bijzondere herinnering voor ons vastgelegd op camera. 📸 Geniet van de foto's! ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

5 months ago

Popkoor Multivox Nijmegen
Ons eerste concert van 2023 is een feit! 🥂🎆🤩Met Don voor het eerst aan onze zijde hebben we ingezongen in de kelders van de St. Stevenskerk (zie foto 4!), tips doorgenomen over zingen met galm, en hebben we weer enorm genoten van het samenzingen!Na afloop hebben we nog gezellig met z'n allen geborreld bij Van Ouds, kortom: het was een prachtige zondag. Heb jij ons nou gemist, wees dan niet getreurd: op zondag 5 maart staat ons volgende optreden gepland. Meer info daarover volgt! 🎶 ... Bekijk meerZie minder
Bekijk op Facebook

Multivox@Youtube

Repertoire

Multivox heeft een gevarieerd, origineel en verrassend repertoire. Modern en classics, hits en onbekende nummers, up-tempo en ballads. Leden kunnen zelf nummers aandragen. De meeste arrangementen worden speciaal voor ons geschreven. Hieronder vind je een kleine impressie van wat we zoal zingen.


 • Tom Odell
 • Queen
 • R.E.M.
 • Acda & De Munnik

Lopen tot de zon komt

 • Jason Derulo

Kiss the sky

 • Agnes Nobel
 • Imagine Dragons

Demons

 • Muse
 • OneRepublic
 • George Michael
 • Blof
 • Emeli Sande
 • Red Hot Chilli Peppers
 • Maria Mena
 • Amy Winehouse
 • Fleur East
 • Within Temptation 

Stand my ground

 • Pentatonix
 • Kelly Clarkson

Aanmelden

Heb je zin om bij ons te komen zingen? Wat leuk dat je enthousiast bent! Vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan van ons een uitnodiging om een repetitie bij te wonen. Zo kun je sfeer proeven en zien of Multivox bij jou past. 

Stemtest
Als je graag lid wilt worden nodigen we je vervolgens uit voor een stemtest. Daarbij is onze dirigent aanwezig. Met de stemtest bekijken we of jouw stem past bij het koor en in welke stemgroep je thuishoort.  
Als je de stemtest hebt gehaald en als er plek is in de stemgroep, dan ben je direct welkom. Zit de stemgroep vol? Dan plaatsen we je op een wachtlijst. Zodra er plek is nemen we weer contact met je op.

Lid bij Multivox
Het lidmaatschap van Multivox kost € 54,- per kwartaal en voor de map met partituren betaal je € 20,- statiegeld. Wat je daar voor terugkrijgt: energie! Want zingen is toch het leukste dat er is? Zeker in een groep. En naast repetities en optredens is er ook altijd ruimte voor gezelligheid. Denk aan naborrelen, karaoke-avondjes, samen op stap tijdens de Vierdaagsefeesten en één keer in de drie jaar een supergezellig koorkamp.

Je bent van harte welkom om te komen kijken!

Contact

Voor vragen kun je gebruik maken van onderstaand contactformulier. Of stuur een mail naar info@multivox.nl. Wil je je aanmelden? Dat kan hier.

Contact Overige informatie
Popkoor Multivox Bankrekening: NL45RABO0158548655 t.n.v. Multivox
Nijmegen Repetities: maandagavond
info@multivox.nl Tijd: 20.15 u – 22.15 u
Locatie: Wijkcentrum Titus Brandsma, Nijmegen
Dirigent: Cleo Bruijn